Finnemarka vårløp H17-AK (22.05.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Verpsetra/Åmot
Arrangør: Viul Orienteringsklubb
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 6.46 km
Tid: 67:45
Gj.sn. HR: 155
Maksimum HR: 176
H17-AK. Sti rett fra starten. Planen var å løpe til stikryss, men så ikke den bittelille stien som gikk inn før jeg skulle ta av. Så da tapte jeg 2 1/2 min før jeg kom meg tilbake på sti og inn i posten.
Tilbake ned på sti, og fulgte vekstgrensa opp i post 2. Løp så ut på sti igjen og løp nesten til krumningen på veien og inn i post 3.
Så begynte problemene. Hadde planer om å følge den lille stien opp på kollen. Krysset bekken, men så forsvant stien etter en stund. Krysset noen flere bekker, så jeg skjønte at jeg var lengre nede enn jeg skulle. Kom litt ut av det, og traff stien, men fikk ikke hentet meg inn før jeg kom til myra. Traff post 5, så da var det lett å få tatt både 4 og 5. Her tapte jeg mye tid :(
Post 6 og 7 gikk greit.
Til post 8 trodde jeg ført jeg var ute på vei, men det var bare en stor traktorsti som gikk parallellt med veien. Så vannet og fikk løpt ned på veien. Tapte 3 min på den ekstra omveien.
Nå dugget brillene mine så mye at jeg måtte ta de av, og da ble det umulig å finorientere. Prøvde å løpe på kompasskurs fra skrentene i det åpne området. Ville jo bli fanget opp av veien hvis jeg bommet. Hadde "flaks" og traff rett i posten :)
Post 9 og 10 gikk greit.
Stort sett fornøyd med løpet, men det ble altfor dårlig løping til post 4.
Vis kommentarer (0)
 
Finnemarka vårløp H17-AK (22.05.2016) Finnemarka vårløp H17-AK (22.05.2016)