Jonsokløpet H17AK (19.06.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Hensmoen/Eggemoen
Arrangør: Fossekallen IL
Land: Norge
Disiplin: Mellom
Distanse: 5.43 km
Tid: 62:37
Gj.sn. HR: 164
Maksimum HR: 180
Løpet gikk i småkuppert skråli, med mye detaljer og krevende orientering. Hadde store problemer forrige gang jeg løp i tilsvarende område i nærheten.

Startet enkelt med en grei post. Post 2 lå også enkelt langs sti. Gikk greit å løpe til post 3, men en bekk som lå rett ved posten skapte problemer. I følge kartet skulle jeg ikke krysse denne, og ble løpende rundt en stund. Så flere løpere som løp over en liten kolle. Til slutt krysset jeg bekken og over kollen, og der 50-100 meter unna lå posten.

Fulgte så myrdraget opp i post 4, og kompasskurs mot post 5. Løp lang kanten av det myrete område og var heldig og dro rett i posten.

Fulgte så sti og åsen ned i post 7. Kompasskurs til skrent og så fulgte kurven inn i posten. Løp over åsen og ned i dalen og inn i posten.
Hadde noen på slep, og prøvde å dra på litt ekstra, ut på sti og løp inn ved bekkekryss. Prøvde å følge høydedraget innover men kom ut av kurs da det gikk litt fortere enn evnene ..... Løp rett forbi posten en gang, men fant den på turen tilbake.

Så ut på sti igjen og brukte den lille brekken på stien som inngang til posten. Lå litt lengre inn enn jeg trodde, men fant den greit. Så krysset jeg tvers over opp på kollen på andre siden, og så posten nede i bekken. Løp så rundt kollen og ut på sti og til siste post. Så bar det bare å løpe inn i mål.

Syntes det gikk mye bedre i dag, var mer konsentrert. Eneste å utsette må være post 10, ellers er jeg godt fornøyd med løpet
Vis kommentarer (0)
 
Jonsokløpet H17AK (19.06.2016) Jonsokløpet H17AK (19.06.2016)